Friday, May 07, 2010

Morning After Pill


Totally knackered after a marathon local election count that took an extraordinary 7 hours to deliver a result. But briefly...

Locally, the Tories did incredibly well.

Our new consituency MP fought off a strong LD challenge to increase the Tory majority and win over 50% of the votes - the first time that's been done since c1738. A fantastic night.

Next door in the Major's constituency, the Tory incumbent fought off another strong LD challenge to win a hugely increased majority.

Across Surrey as a whole, the Tories won a clean sweep of every single seat, and with increased majorities.

Zooming out to look at England, the Tories have so far accumulated a clear majority of 32 seats, winning 40% of the votes.

And yet...

Yes, once again, our old friends North of the border have voted for something entirely different. Only one of their 59 MPs will be a Tory.

So we have dropped into the merde. Markets crashing, and we Surrey/English taxpayers unable to elect a government that will tackle spending.

The phone-ins are saying that the country has voted for politicos to come together "for the good of the country" - they should stop bickering and "just get on with it".

OMG. There is zip understanding that "getting on with it" involves some very awkward decisions and a lot of losers. There isn't a cat's chance of getting on with anything without a majority government.

So, time to leave?

First, some sleep.

Then, let's see the appalling Brown levered out the door.

Then... well, sleep first.

2 comments:

  1. Bạn đang kinh doanh shop. Bạn muốn tìm nơi nhận giao hàng cho shop online. Bạn muốn sử dụng dịch vụ giao hàng nhanh hà nội. Nhưng lại có khách hàng của bạn muốn bạn phải giao hàng thu tiền tận nơi.
    Vậy là sao để có thể thu tiền khi bạn không thể đến tận nơi để giao hàng cho khách. Hãy đến với Proship chúng tôi, bạn sẽ giải quyết được những khúc mắc của bạn. Ngoài ra chúng tôi còn có các dịch vụ cho thuê kho như cho thuê kho tại quận 10. Đây là một trong số những kho hàng đáp ứng tiêu chuẩn thực hành tốt bảo quản thuốc.

    ReplyDelete
  2. Giảm cân có nhiều cách , nhưng cách giảm cân bằng ăn các loại thức ăn được nhiều người dùng đến , món ăn giúp giảm cân, thực đơn giảm cân cấp tốc sẽ giúp bạn có được thân hình đẹp và thon gọn. Khó ngủ hiện nay đang gặp phải ở rất nhiều người , cả già và trẻ .bi kho ngu phai lam sao ? Có nhiều cách trị khó ngủ .Gan là bộ phận lọc các chất độc trong cơ thể người , chính vì vậy việc giải độc gan rất quan trọng . thuốc giải độc gan tốt sẽ giúp bạn có được gan khỏe mạnh . Collagen giúp trẻ hóa làn da và ngăn ngừa các nếp nhăn , kéo dài tuổi thanh xuân, thực phẩm có nhiều collagen sẽ giúp bạn có được làn da đẹp và trẻ mỗi ngày . Ăn các loại các thực phẩm tốt cho mắt sẽ giúp mắt sáng và khỏe mạnh hơn.

    ReplyDelete