Friday, December 22, 2006

Stockbrokers Whacked Again


Typical scene on Woking Station platform

Everybody knows that Surrey is full of stockbrokers, so obviously it should pay for Merseyside. Right?

According to the leader of Surrey County Council:

“On a like-for-like basis for all local government services — including county councils, districts, fire and police — each Surrey resident receives less than £250 government funding. To compare this, every Liverpool resident receives nearly £900 towards public services. If Surrey got the same funding, the average household would be paying £1,500 less council tax each year than at present."

It's that notorious Revenue Support Grant system again- one of the government's tools for robbing Tory areas down South and using the proceeds to buy loyalty up North.

And with Surrey's central government funding increase for 2007-08 set at just 0.4%, it sounds like next year's Council Tax increases for the county's residents will be huge.

Thank Gawd I don't live there.

No wait... I do!

It's almost enough to make you want independence for Surrey.

2 comments:

 1. Bạn có muốn mua đồ bên Nhật mà lại không có người thân ở bên đó thì làm sao mà chuyển về? Hãy an tâm nếu bạn cần gửi hàng từ Nhật về Việt Nam.
  Hãy để giao nhận 247 lo giúp bạn. Khi bạn cần mua hàng bên Nhật chẳng hạn. Thì cứ việc liên hệ với chúng tôi, chúng tôi sẽ mua giúp bạn món hàng ấy và vận chuyển về Việt Nam.
  Ngoài ra chúng tôi còn nhận chuyển hàng từ pháp về việt nam, gửi hàng từ mỹ, mua hàng trên amazon,...
  Ở trong nước thì chúng tôi còn nhận chuyển hàng từ việt nam đi đức, chuyển hàng đi úc, dịch vụ gửi đồ từ việt nam sang nhật. Còn rất nhiều dịch vụ khác đang chờ bạn dấy, hãy liên hệ để biết chi tiết nha.

  ReplyDelete
 2. Mất ngủ là bệnh phổ biến hiện nay và bất cứ ai cũng có thể mắc phải và những bà bầu cũng không thoát khỏi cảnh bị bệnh mất ngủ . mất ngủ có ảnh hưởng đến thai nhi không là câu hỏi được nhiều người hỏi. Vậy nguyên nhân mất ngủ khi mang thaihay buồn ngủ là bệnh gì. Vậy có cách chữa bệnh mất ngủ hiệu quả nhất , cách trị chứng mất ngủ hiệu quả và an toàn nhất . Cùng đi tìm hiểu nhé.

  ReplyDelete