Tuesday, December 05, 2006

George Has Another Good Idea


Tax-funded Pol


Praise where praise is due. Last month we praised George Osborne's support for a British Government Spending Transparency and Accountability Act (well we would really- we proposed it back in the Summer).

But now -less than a month later- he's had another good idea. He says he will withdraw all those costly newspaper ads for public sector jobs, and put them on a cheap central website.

According to Brand Republic:

"This plan could result in newspapers, particularly The Guardian's Wednesday Society section, losing around £790m spent by local and central government on job ads each year. The dedicated public sector website would only cost an estimated £5m."

The Gruaniad, eh? According to research from Reed Personnel Services, it carries two-thirds of public sector jobs.

Two-thirds! Did you have any idea we taxpayers were subsidising the Grauniad for half a bill?

What on earth will it mean for Pol?

We taxpayers get to save £800m and Pol et al lose most of their income.

Joy.

Come on George- now you've sorted the Grauniad, surely the BBC has to be next.

PS Yes, I know, is it in any way plausible that the government could build and run a jobs website for £5m pa? Obviously it isn't. But they should put it out to tender among all the existing recruitment agancies. Like... er, Reed Personnel Services, say.

PPS Er...shome mishtake shurely... according to their annual results, the entire turnover of the whole Guardian and the Observer shebang was only £237m last year. Someone at Brand Republic needs a new calculator. But hell, even if the numbers don't add up, it sure ain't gonna help the G.

2 comments:

 1. Với các dịch vụ đang cung cấp. Khi bạn cần giao hàng hãy liên hệ với chúng tôi. Ở Hà Nội, dịch vụ giao hàng nội thành hà nội của chúng tôi được đông đảo người dân ở thủ đô sử dụng. Bởi vì phí giao hàng nhanh của chúng tôi là tốt nhất.
  Ngoài ra đó những ai đang kinh doanh thì việc khách hàng yêu cầu sử dụng dịch vụ giao hàng thu tiền tận nơi chiếm rất cao.
  Hãy sử dụng dịch vụ của chúng tôi, vì chúng tôi chuyên nhận với các dịch vụ giao hàng online cho shop. Đảm bảo tiền sẽ chuyển về cho bạn nhanh nhất.
  Ngoài ra chúng tôi còn có các kho đạt tiêu chuẩn bảo quản thuốc tốt gsp rất thích hợp để bảo quản hàng hóa. Hãy liên hệ chúng tôi khi bạn cần nhé.

  ReplyDelete
 2. Collagen là thành phần giúp da chống lại quá trình lão hóa và giúp trẻ hóa làn da những thực phẩm nhiều collagen sẽ giúp bạn dể dàng bổ sung collagen vào cơ thể.Mất ngủ hiện nay đang diễn ra một cách nhanh chóng , ở mọi lứa tuổi khác nhau , mất ngủ phải làm sao ? Bị mất ngủ nên dùng thuốc hoặc đến gặp bác sĩ điều trị. Cách làm kem trắng da không phải là khó , sau đây là công thức kem trộn trắng da toàn thân dể dàng và đơn giản , bạn có thể làm tại nhà. Trí nhở tốt là mon muốn của hầu hết mọi người , vậy làm thế nào để có trí nhớ tốt ? Có nhiều cách đơn giản giúp bạn làm được điều đó. Giảm cân hiện nay đang là một xu hướng của mọi người , đặc biệt là phái nữ. Để giảm cân cấp tốc 1 tuần không quá khó, nên có một chế độ tập luyện và ăn uống một cách khoa học và có lộ trình sẽ giảm cân được. Gan là bộ phận giúp cơ thể lóc các độc tốt torng cơ thể , uống gì mát gan đẹp da ? Có nhiều thức uống không chỉ giúp đẹp da mà còn giúp mát gan.

  ReplyDelete