Wednesday, December 21, 2005

Jobs For The Badgers


Spotted among today's small ads, new job opportunities for Mr Badger and his chums:

'APPLICATIONS INVITED FOR NEW GB BOVINE TUBERCULOSIS (bTB) STAKEHOLDER BODY

Ben Bradshaw, Minister for Animal Health and Welfare, is seeking to make appointments to a new stakeholder advisory body to help Defra develop effective bTB control policies. Candidates will need to demonstrate...the ability to create buy-in from stakeholders and other interested parties and to represent the views of those parties.'

We can presume badgers are at the very top of Ben's stakeholders list.

Applications close on 31 January. Then a selection period...what should we say, three months? Might be a bit tight, given that "appointments will be in accordance with the principles of public appointments based on merit and equal opportunities, with independent assessment, openness and transparency of process".

And then the successful candidates will need to get on board, so that's pretty well up to the summer holidays...not much point starting then, so kick off next autumn perhaps. Agree terms of reference, draw up a programme of work, commission research studies...let me see...next Christmas might be pushing it. And then six months to get the research findings...consultations- another six months or so. Draw up a "Next Steps" agenda...buy-in meetings. Ah, well, perhaps not meetings, what with all those Badger Rights people...perhaps a media campaign. Yes that's it, a professional media campaign should surely get some buy-in. Might cost a bit, but worth every penny...

Meanwhile back in the real world, the Tenant Farmers Association has joined all the other farming "stakeholders" in anguished disbelief at the lack of leadership shown by the Government in tackling bTB's rampant spread:

"As a result of the Government’s failure in this area, bovine TB has spread rapidly throughout the country. We lay the blame for this at the door of the Government which has failed to take the action required in order to stem the level of disease.

The time for further talking shops, consultation and survey work is over. The TFA calls on the Government to lay out an action plan for the achievement of the goal to eradicate TB over the next ten years."

CAP subsidised or not, I'm sure glad I'm not a farmer.


Picture: Seems Like Old Times

1 comment:

  1. Địa chỉ gắn bi uy tín hcm.Những loại thức ăn giúp tăng kích thước cậu nhỏ thường là những loại có chứa nhiều Vitamin C, B, các loại chất đạm, axit amin có tác dụng tăng cường testosterone trong máu giúp máu lưu thông tốt hơn từ đó sẽ làm to kích thước cậu nhỏ.Những loại thịt bò, thịt chó giàu đạm và vitamin B và các dưỡng chất khác cấy bi vào của quý hcm . Đây là những loại thức ăn được cho là tăng cường độ dẻo dai cũng như sức chịu đựng cho cậu nhỏ của bạn. Các bạn nên có chế độ phân chia ăn các loại thịt theo từng tuần tránh nhàm chán ăn không ngon miệng thì nên ăn khoảng 2 đến 3 lần các loại thịt này trong 1 tuần nhé.Việc ăn nhiều loại thức ăn chứa nhiều chất oxi hóa sẽ làm cho hệ sinh dục của bạn chống được các lão hóa do thời gian hay tuổi tác một cách hiệu quả chi phi cay bi vao duong vat . Những loại như: nước ép trái cây đặc biệt là táo một trong những loại trái cây rất tốt cho sức khỏe, ngoài ra còn dầu ô liu các loại chocolate làm tăng lượng máu cho cơ thể một cách tự nhiên giúp tăng kích cỡ cậu nhỏ trong một thời gian ngắn.Ngoài ra, nam giới cần từ bỏ những thói quen xấu để làm cậu nhỏ to và dài hơn http://bacsitructuyen.edu.vn/danh-muc/gan-bi-duong-vat.html . Những thứ như thuốc lá, rượu bia, các chất kích thích khác ảnh hưởng rất nhiều đến việc tăng trưởng kích thước cậu nhỏ của bạn đó chính vì thế việc hạn chế những loại chất kích thích này sẽ góp phần làm to cậu nhỏ một cách hiệu quả nhất.Thông thường các loại hải sản như cá, cua biển , chạch đặc biệt là các loại cá ngừ, cá hồi có chứa nhiều các chất đạm.Phương pháp này khi nghe thì có vẻ vô lý nhưng thực tế, http://xetnghiemsuimaoga.net/chuyen-de/keo-dai-duong-vat.html cắt tỉa lông mu có thể giúp “cậu nhỏ” trông lớn hẳn lên. http://catmimat.edu.vn/suc-khoe/ Là cách làm tăng kích thước cậu nhỏ đơn giản nhất bạn có thể áp dụng . Điều này cũng giống như khi bạn cắt tóc khuôn mặt bạn sẽ to lên, gọn gàng và sạch sẽ hơn nếu cắt tóc thường xuyên.Hiệu quả nhanh nhất để tăng kích cỡ cậu nhỏ lớn hơn là tắm nước ấm trước khi quan hệ tình dục. . Và “cậu nhỏ” khi mới tắm xong http://dakhoaaua.vn/ cũng dễ dàng cương cứng hơn và khỏe hơn.


    ReplyDelete